Sbírka Život dětem 2024

Ve dnech 6. až 9. února 2024 se v naší škole konala charitativní sbírka Život dětem. Již tradičním prodejem sbírkových předmětů jsme podpořili děti s různými závažnými onemocněními.

Letos jsme do prodeje obdrželi magnetky s fotografiemi zvířat, klíčenku s led baterkou a stylusy na psaní na elektronických zařízeních. Vše označené logem sbírky Život dětem. Prodeje se aktivně účastnili zástupci žákovského parlamentu, poctivě počítali a radili s výběrem všem zájemcům.

Zájem o sbírku a nákup prodejních předmětů byl tak obrovský, že již třetí den sbírky byly všechny dodané předměty vyprodány!

Celkem jsme tak utržili částku 9 500 Kč.

Zde je citace poděkování od zástupkyně  Život dětem paní Miroslavy Kostkové: „Moc Vám děkuji za informaci a úžasnou částku na pomoc nemocným dětem. Jste super. Velký dík všem. Jsme velice rádi, že jste sbírku zvládli i v této pro nás všechny složité době. 😉Jako potvrzení a poděkování za vybranou částku vám zasíláme děkovný certifikát. Za celý kolektiv Života dětem přeji hlavně co nejpevnější zdraví všem. Těším se na další  spolupráci.“

Za naši školu také z celého srdce děkuji všem, kteří o sbírku projevili zájem a nákupem dárkového předmětu podpořili nemocné děti.

Lucie Fatrdlová, koordinátorka ŽP