Lyžařský zájezd do Rakouska

V sobotu dne 27. ledna 2024 jsme se se žáky 8. a 9. tříd vydali do lyžařského střediska Lofer v Rakousku. Až na poslední den nám po celou dobu přálo krásné slunečné počasí. Teploty se pohybovaly vysoko nad nulou, ale areál opět nezklamal. Sjezdovky byly krásně upravené a hezky volné. Díky velmi dobrým lyžařským schopnostem žáků a respektování pravidel bezpečného lyžování jsme nemuseli řešit žádný úraz.

„Děkujeme za lyžák, za každý sjezd, který jsme společně absolvovali. Trpělivost instruktorů nám přinesla krásné zážitky na svahu. Bez naší skvělé instruktorky Aničky by to nebylo ono. Ještě jednou děkujeme, bylo to skvělé.“ Video zde.

„Děkujeme za lyžák 2024. Bylo to skvělé, pořádně jsme si zalyžovali, naučili jsme se lépe lyžovat a dokonce dělat i nějaké triky. Chtěli bychom také poděkovat učitelům a paní ředitelce za to, že to s námi vydrželi.“ Video zde.

„Všem učitelům moc děkujeme za letošní lyžák. Kolena ze snowboardu nás sice bolí, ale jsme nadšení. Milujeme tě Vítku.“ Video zde.

Tento lyžák byl pro nás neskutečný. Prožili jsme tolik krásných zážitků, spoustu smíchu a maximálně jsme si to užili. Bohužel pro nás deváťáky to končí. Děkujeme.“  Video zde.

Alena Randusová