Prázdninová pohodička (VI. A, VI. C a VIII. C)

Slunce, bazén, koupačka, plážový volejbal, šlapací čtyřkolky, dobré jídlo, romantika pod hvězdami a noc ve vlastních stanech.  Aneb prázdninová pohodička během školního roku. Tu zažili všichni žáci VI. A, VI. C a VIII. C, kteří využili šanci zúčastnit se tohoto nevšedního školního výletu.

Ovšem aby to nebylo jen o užívání si, do kempu Oase ve Zlatníkách u Prahy i druhý den zpět do školy jsme museli všichni dojít pěšky. Jedenáct kilometrů nám ubíhalo dobře, vidina dobrého oběda a koupačky v bazénu nás první den táhla kupředu. A protože doprovod žákům během celého výletu dělaly hodné paní učitelky, cestu zpět do školy jsme si pěší túru v pořádném horku zkrátili jízdou autobusem, díky které jsme se vyhnuli nejnepříjemnějšímu úseku chůze po rozpáleném asfaltu vedle husté automobilové dopravy. A největší komfort nám dopřál pan Němeček, který nám všem dovezl těžká zavazadla do kempu i zpět do školy svou dodávkou.

Tento výlet byl pro všechny jeho účastníky odměnou za náročnou práci během školního roku.  Na toto místo se budeme všichni rádi vracet, protože v něm na každého dýchne pravá prázdninová atmosféra.

Dagmar Holanová, Radka Jílková, Simona Pálová, Alena Randusová a Jarmila Ságlová